Er is geen gebruiker ingelogd

Advertenties
Home

Nestorafdeling Provincie Utrecht

Secretariaat:
Mevr. Adie Kreijns
Zuiderstraat 18A
3434 BH Nieuwegein
E: nestorafd@kboprovincieutrecht.nl
Bankno: NL46RABO013.62.23.893
t.n.v. KBO Nestorafdeling Prov. Utrecht


Algemeen
De Nestorafdeling Provincie Utrecht is in 2005 opgericht, heeft sinds 2007 eigen statuten, is dus een volwaardige afdeling, net zoals de overige 17 afdelingen binnen KBO provincie Utrecht. De nestorafdeling heeft tot doel alle KBO-leden die geen lid van een plaatselijke afdeling kunnen (omdat er nog geen bestaat) of willen zijn toch een eigen “stem” te geven en hen verder zo goed mogelijk bij de Provinciale Bond te betrekken.

Dit gebeurt door:
* Incidenteel Nieuwsbrieven waarin informatie van algemeen belang en berichten over activiteiten die door de Provinciale Bond en/of plaatselijke afdelingen worden georganiseerd. 
* Uitnodigingen voor de Algemene Ledenvergaderingen die statutair ieder voor- en najaar worden gehouden en waarin ook de stem van de Nestorleden mede het beleid van de afdeling en dat van de provinciale Bond bepaalt.

Ook Nestorleden zijn volwaardige KBO-leden en zij ontvangen dus, naast andere voordelen, op collectieve verzekeringen b.v.,  10 maal per jaar het Magazine KBO-PCOB.
Het blad wordt door een aantal contactpersonen bezorgd. Zij onderhouden gelijktijdig, indien mogelijk en gewenst, tevens contact. Dit gebeurt nu in Abcoude/Baambrugge, Kockengen, Vinkeveen, Maarn en Woudenberg/Scherpenzeel.
De elders wonende leden ontvangen de Nestor per post. Dit is niet alleen erg duur maar bovendien niet bevorderlijk voor een onderling contact. Reden waarom er een constante behoefte is aan nieuwe contactpersonen.
Voor informatie hieromtrent en over het lidmaatschap van de Nestorafdeling kunt u zich wenden tot bovenstaand adres.