Bent u woonachtig binnen het werkgebied van de KBO afdeling Houten Bunnik en omstreken, omvattende de kernen: Houten, ’t Goy, Schalkwijk, Tull en ’t Waal en Bunnik, Odijk, Werkhoven en Cothen, Wijk bij Duurstede, Langbroek en voelt u zich een actieve senior die nog wat wil, wordt dan lid.

Contributie

Het lidmaatschap KBO afdeling Houten en omstreken bedraagt € 24,00 per lid, € 46,00 voor een echtpaar of samenwonenden per jaar. Heeft u geen machtiging afgegeven dan is de contributie per lid € 25,50, of € 49,00 per echtpaar of samenwonenden.

Aanmelden

U kunt zich inschrijven door het aanmeldformulier in te vullen. Wilt u het gemakkelijker, en als u nog vragen heeft over het lidmaatschap, dan kunt u contact opnemen met de Ledenadministrateur, Telefoon: 06 2398 3674, of E-mail: kovernooij@kpnmail.nl.
Ko Vernooij komt dan persoonlijk bij u langs om het e.e.a. toe te lichten, de benodigde gegevens goed te noteren, en u ontvangt gelijk een informatie pakket.

ONS Magazine

Het ONS magazine verschijnt 11x per jaar.
Leden van de KBO ontvangen dit blad gratis.

Beëindigen lidmaatschap

Opzeggen van het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk of per e-mail bij de ledenadministrateur vóór 15 december.

Bij beëindiging van het lidmaatschap vervallen ook de voordelen van het lidmaatschap, zoals de korting op uw ziekenkostenverzekering bij het Zilveren Kruis, eventueel de hulp bij uw belastingaangifte en of toeslagen en de korting bij de rijbewijskeuring.