Bent u woonachtig binnen het werkgebied van de KBO afdeling Houten / Bunnik, omvattende de kernen: Houten, ’t Goy, Schalkwijk, Tull en ’t Waal en Bunnik, Odijk, Werkhoven en bent u ouder dan 50 jaar, dan kunt u lid worden.

Contributie

Het lidmaatschap KBO afdeling Houten / Bunnik bedraagt € 24,00 per lid, € 46,00 voor een echtpaar of samenwonenden per jaar. Heeft u geen machtiging afgegeven dan is de contributie per lid € 25,50, of € 49,00 per echtpaar of samenwonenden.

Aanmelden

U kunt zich inschrijven door het aanmeldformulier in te vullen. Wilt u het gemakkelijker, en als u nog vragen heeft over het lidmaatschap, dan kunt u contact opnemen met de Ledenadministrateur, Telefoon: 030 637 1209, of E-mail: kovernooij@gmail.com.
Ko Vernooij komt dan persoonlijk bij u langs om het e.e.a toe te lichten, de benodigde gegevens goed te noteren, en u ontvangt gelijk een informatie pakket.

KBO-PCOB Magazine

Het magazine van de KBO-PCOB verschijnt 10x per jaar.
Leden van de KBO ontvangen dit blad gratis.

Beëindigen lidmaatschap

Opzeggen van het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk of per e-mail bij de ledenadministrateur vóór 15 december.

Bij beëindiging van het lidmaatschap vervallen ook de voordelen van het lidmaatschap, zoals de korting op uw ziekenkostenverzekering bij het Zilveren Kruis, eventueel de hulp bij uw belastingaangifte en of toeslagen, een korting bij de rijbewijskeuring