KBO-PCOB

Zie het landelijk KBO-PCOB laatste nieuws.

Nieuwsbrief KBO Houten Bunnik:

De Enquête 2021

Zie de Vraagstelling, een samenvatting van de uitkomst in de Nieuwsbrief 2021-10, de resultaat presentaties: Inleiding en Uitkomst.

Henk’s Blog

Wist u dat een van onze actieve leden al langere tijd periodiek een blog publiceert over van alles en nog wat, dat ons allen raakt of interesseert, of wat er nu speelt dan wel wat hem raakt. Ga naar Henk’s Blog.

KBO Houten op de radio HoutenFM 107.3FM

In het woensdagmorgenprogramma Welzijn, van 10:00 – 12:00 uur, als er iets te melden is en het in de agenda past, vertellen onze vrijwilligers wat hun aan het hart gaat.

10 november 2021:
Belastinginvulhulp aan het woord over de Belastingdienst Toeslagen en Zorgverzekering, zie Programmaoverzicht, Eerste uur, Tweede uur.

15 december 2021:
Interview met onze voorzitter, beluister het tweede uur. Het onderwerp was het welzijn van senioren in Houten. En verder de verwachtingen van de KBO, na de maart verkiezingen. Het interview is terug te luisteren bij Omroep Houten uitzending gemist. De voorzitter gaat o.a. in op De Enquête 2021 die recent onder de leden is gehouden (zie verder hieronder) en een manifest (dit komt nog) richting  de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. In het manifest worden een aantal dringende zaken, zoals wonen voor senioren en de zorg in Houten nogmaals op een rijtje gezet.

8 juni 2022:
De belastinginvulhulp vertelt over veranderingen bij het inloggen met DigiD, met name de variant met gebruikersnaan + wachtwoord, en de extra 6-cijfer verificatie stap.
Zie de tekst in het programmaoverzicht en beluister de uitzending.