Welkom bij de KBO Afdeling Houten Bunnik

De KBO Afdeling Houten Bunnik, en ook voor KBO leden in Wijk bij Duurstede, is een zelfstandige plaatselijke vereniging voor en door senioren. Wij zijn verenigd in de Provinciale KBO bond (www.kboprovincieutrecht.nl).

De KBO afdeling Houten Bunnik (toegevoegd 2016) en Wijk bij  Duurstede (sinds 2023) werkt voor u op plaatselijk niveau, en omvat de kernen Houten, ’t Goy, Schalkwijk, Tull en ’t Waal en Bunnik, Odijk, Werkhoven en Cothen, Wijk bij Duurstede, Langbroek. Wij zijn opgegroeid in Houten, de gemeenten Bunnik en Wijk bij Duurstede zijn voor ons, helaas toch wat op afstand.
Hetgeen wat wij wel- of niet doen of plaatselijk ondernemen is aan de leden, laat uw stem horen en/of doe wat!

Wilt u meedoen, heeft u een idee, wilt u zich inzetten voor de seniorenbelangen in uw gemeente laat het ons weten. Het hoeft geen bestuursfunctie te zijn, misschien alleen in een werkgroep meelopen of mogelijk een activiteit opstarten. Het bestuur zal u daarbij helpen, uw plaatselijke initiatieven – activiteiten te ontplooien.

Statuten en Huishoudelijk Reglement.

De KBO afdeling Houten is per 10 juli 2007 een zelfstandige rechtspersoon, een vereniging, met eigen Statuten, en het bijbehorende Huishoudelijk Reglement (HHR). .

Onze statuten en huishoudelijk regelement kunnen niet los gezien worden van de vereniging KBO Provincie Utrecht, ook genoemd “De Bond”, met de eigen Bondsstatuten.